مشاوره و راهنمای خرید
09188888534_09188888546_09188888957

microsoft ؛ تاریخچه شرکت مایکروسافت

0 360
زمان مطالعه : 15 دقیقه

microsoft ؛ تاریخچه شرکت مایکروسافت در 41 سال عمرش چه کرده؟

microsoft ؛ تاریخچه شرکت مایکروسافت :  شرکت مایکروسافت که همه بعد از شنیدن اسمش به یاد ویندوز محبوب و مجموعه آفیس قدرتمندش می افتند . در سال 1975 با دستان دو جوان موفق . بیل گیتس و پائول آلن پایه گذاری شد .

این شرکت که در ابتدا تنها برای انجام امور برنامه نویسی و تولید نرم افزار تاسیس شد، در حال حاضر خدمات سخت افزاری و نرم افزاری را برای مردم سراسر دنیا انجام می دهد و مجوز استفاده از این محصولات را در کره زمین صادر می کند، کنسول های بازی را عرضه می نماید و موتور جستجوی بینگ را برای جست و جوی تخصصی را راه اندازی کرده و …

بیل گیتس و پائول آلن در ابتدای تاسیس این استارتاپ انگیزه بسیار بالایی داشتند ، اما پول فراوان نداشتند تا به وسیله آن از امکانات بالایی استفاده کنند ؛ استعداد بالا و تلاش و پشتکار فراوان این دو فرد باعث شد قبل از اینکه شرکت یک دهه از عمرش را سپری کند .

ثروت بالایی را کسب کنند ؛ تا جایی که در سال 1980، 2010 شرکت توسط microsoft خریداری شدند و بیل گیتس نیز در بسیاری ازدوره های زمانی، ثروتمند ترین فرد جهان بوده است. همراه ما «تا خرید » باشید با بیوگرافی بزرگان دنیای تکنولوژی.

 

ابتدای راه microsoft ؛ تاریخچه شرکت مایکروسافت

شرکت microsoft در سال 1975 توسط «بیل گیتس» Bill gates و «پائول آلن» Paul Allen راه اندازی شد، بیل گیتس تنها 19 سال داشت و پائول آلن 22 سالگی عمرش را سپری می کرد. به ذهن خلاق این دو جوان نابغه و عاشق تکنولوژی خطور کرد که شرکتی را پایه گذاری کنند. سرآغاز کار شرکت تنها با یک ایده ساده شروع شد، ایده ساخت سیستم عاملی که بتواند تمامی کاربران را راضی کند.

شاید در ابتدای تاسیس شرکت حتی خودشان هم فکر نمی کردند که شرکت نوپایشان تا این حد زود به موفقیت برسد و در سراسر جهان شناخته شود. این دو موسس جوان شرکتشان را «مایکروسافت»  Micro-soft نامیدند، Micro-soft مخفف Microcomputer software است و به معنای نرم افزار ریز کامپیوتر می باشد.

نام شرکت در ابتدا Micro-soft نوشته می شد.

نام شرکت در ابتدا Micro-soft نوشته می شد، این نام گذاری به خاطر هدف بیل گیتس از تاسیس شرکت بود، بیل گیتس این شرکت را بنیان نهاده بود تا در آن نرم افزار را برای کامپیوترهای شخصی تولید کرده و آن ها را توسعه دهند.

این نام و با حالت بدونه خط تیره در آن برای اولین بار در سال 1975 در نامه ی نوشته شده توسط بیل گیتس، برای آلن به کار برده شد و سال بعد به شکل Micro-soft به عنوان نام تجاری شرکت انتخاب گردید، به مرور زمان این نام به Microsoft تغییر یافت. در سال 1979 شرکت microsoft از مقر اولیه اش آلبوکرکی به جایگاه جدید بلویو در واشنگتن نقل مکان کرد.

تاريخچه شرکت مايکروسافت

 

بیل گیتس بدونه دوستش

پس از اتمام دوره بیماری پائول آلن در حوزه دیگر فعالیت کرد و مسیر موفقیتش را در راهی دیگر یافت.

بیل گیتس به عنوان مدیر عامل انتخاب گردید. متاسفانه همکاری پائول آلن با شرکت دوام چندانی نداشت و این ذهن خلاق و عاشق تکنولوژی در سال 1980 به دلیل بیماری هوکچین که نوعی از سرطان است .

مجبور به استعفا از شرکت گردید. دو سال پس از راه اندازی شرکت، شرکت نوپای مایکروسافت در خارج از مرزهای آمریکا و در کشور ژاپن دفتر بین المللی شرکتش را بنا کرد.

موسسین مایکروسافت
بیل گیتس ؛ مدیر موفق یا خیری مهربان

Bill Gates «بیل گیتس» در 28 اکتبر سال 1955 در شهر سیاتل به دنیا آمد، بیل گیتس در خانواده ای پنج نفره (دو خواهر ، پدر و مادرش) بزرگ شد، پدر وکیل و مادر معلمش ، انسان های متمدن و با فرهنگی بودند و در تربیت بیل کوتاهی نمی کردند؛ مادر بیل در امور خیریه و بشر دوستانه فعالیت داشت. خلق و خوی انسانی مادرش بعدها در رفتار بیل گیتس نمایان شد و او نیز کمک به مردم را جزو وظایف اصلی خود می دید.

13 سالگی بیل گیتس را می توان دوران آشنیایش با کامپیوتر دانست، پس از اینکه مدرسه کامپیوتر PDP-10 را برای یک سال اجاره کرد و به مدرسه آورد تا دانش آموزانش با این پدیده نوظهور آشنا شوند. موسسان شرکت microsoft ، بیل گیتس و پائول آلن نیز از بدو ورود این کامپیوتر با هم آشنا شدند و دوستیشان شکل گرفت، هر دو آنها مسیرشان را پیدا کرده بودند و راه را برای رسیدن به آن می پیمودند،  با نمرات عالی از دبیرستان فارغ التحصیل شدند و با شوقی فراوان وارد دانشگاه هاروارد شدند.
با وجود اینکه این دو دوست و همراه اختلاف سنی تقریبا 3 ساله داشتند ، اما دوستی سفت و محکمی میانشان پدید آمده بود؛ در اولین سال تحصیلشان در دانشگاه برای کامپیوتر Altair8800 برنامه نویسی کردند و سیستم عاملی را برایش تولید نمودند.افکاری را که همه روزه در ذهن می پروراندند، بلاخره در سال 1975 به واقعیت پیوست و مایکروسافت توسط این دو نابغه در دنیای تکنولوژی پایه گذاری شد.

بیل گیتس در ادامه راه در سال 1994 با خانم ملیندا فرنچ که از کارمندان شرکت بود، ازدواج کرد و حاصل ازدواجشان سه فرزند به نام های جنیفر کاترین گیتس، روری جان گیتس و فوب ادل گیتس هستند.

بیل گیتس اکنون اولین نفر ثروتمند جهان است و دارایی قریب به 77.3 میلیارد دلار دارد، البته به گفته خود او ثروت او قابل محاسبه نیست.

زندگی بیل گیتس و دوران طلایی عمرش را نمی توان به مدیریت در شرکت مایکروسافت معطوف کرد، بیل گیتس در سال 2000 تصمیم گرفت کمی از مدیریت در شرکت microsoft فاصله بگیرد و مقداری از وقتش را به گونه ای دیگر سپری نماید، برای تحقق یافتن این هدف با کمک همسرش به رویایی که از مدتها در ذهن داشت جامه عمل پوشاند و موسسه خیریه ای را بنیان نهاد، موسسه خیریه « بنیاد بیل و ملیندا گیتس »  The Bill & Melinda Gates Foundation در 27 ژوئن رسما فعالیتش را آغاز نمود، هدف اصلی در به وجود آمدن این موسسه تامین آموزش و بهداشت جهانی بود و  هزینه ها به صورتی دور اندیشانه توسط بیل گیتس در بین آنها توزیع شد. همچنین بیل گیتس در سال های 1995 و 1999 کتابهایی را در زمینه چگونگی حل مشکلات تجارت و کسب و کار به وسیله کامپیوتر نوشته بود.

موسس مایکوسافت

پایه های اولیه مایکروسافت قبل از پایه گذاری

از سنین کودکی و نوجوانی پائول آلن و بیل گیتس نشانه هایی وجود داشت که ثابت می کرد، این دو فرد علاقه زیادی دارند تا در دنیای تکنولوژی و دیجیتال مطرح  شوند. این دو فرد با ورود به دوره جوانی اشتیاقشان برای برنامه نویسی بیشتر می شد ؛ در دوران دانشجویی جویای کاری مناسب بودند و اگر این کار در راستای علایقشان بود، به سرعت قبول می کردند.

پائول آلن آگهی ای را دید که مربوط به شرکت MITS بود و در آن از مهندسان و برنامه نویسان خواسته شده بود تا برنامه ای برای کامپیوتر مدل Altair 8800 را تولید کرده و معرفی نمایند؛ Altair 8800 اولین «کامپیوتر کوچک» microcomputer تولید شده بود.

چند روز پس از دیدن این آگهی وسوسه برانگیز، بیل گیتس با شرکت MITS تماس گرفت و ادعا کرد که نسخه ای از برنامه BASIC ایجاد کرده است و می خواهد این نسخه را روی کامپیوترهای شرکت اجرا کند، شرکت قبول کرد. اما این حرف فقط در حد یک ادعا بود و واقیعت نداشت، اصلا برنامه ای وجود نداشت و حتی کامپیوتری، که بتوانند برنامه را روی آن نصب نمایند.

آلتر 8800

پائول آلن و بیل گیتس مجبور شدند ادعایی را که مطرح کرده بودند به واقعیت تبدیل کنند. برای این کار وظایف تقسیم شد، بیل گیتس که در حوزه برنامه نویسی مهارت داشت شروع به نوشتن کدهای این برنامه به صورت شبانه روزی کرد، اما اگر حتی برنامه آماده می شد .

آنان Altair 8800 را در اختیار نداشتند تا برنامه را روی آن نصب کرده و آزمایش نمایند و حتی به دلیل قیمت بالای آن قادر به خریداری این دستگاه نبودند، به همین خاطر کار شبیه سازی بر عهده آلن گذاشته شد، او بر روی PDP _10 کار می کرد تا نسخه ای شبیه سازی شده از  Altair 8800 را تولید کند .

کارهای شبانه روزی این دو فرد باعث شده بود که گاهی اوقات حتی با چشمان بسته نیز دست از فعالیت نکشند، چون اگر پروژه شکست می خورد، ضربه ای بزرگ به آنها وارد می گشت و آینده یشان قطعا شبیه به چیزی که در حال حاضر شاهد آن هستیم نمی بود.

8 هفته پس از شروع کار، موفق به تولید برنامه شدند، پس از تکمیل و امتحان آن، روزی آلن برنامه را با دستان خود به شرکت MITS برد .

پس از نصب برنامه بر روی  Altair 8800 در شرکت، برنامه به درستی کار کرد و هیچ اشکالی در اجرای آن دیده نشد، پس BASIC توسط MITS از گیتس و آلن خریداری شد و حق کامل برنامه به این شرکت واگذار گردید.

از تولید اولین سیستم عامل

در سال 1980 شرکت microsoft اولین سیستم عاملش را به بازار عرضه کرد ، سیستم عامل تولید شده در شرکت براساس یونیکس نوشته شد بود، اما در واقع تفاوت هایی با آن داشت ؛ سیستم عامل تولید شده با کسب اجازه از شرکت سازنده یونیکس، «ایت اند تی» AT&T با نام زینیکس نام گذاری شد.

این سیستم عامل معروفیت زیادی کسب نکرد، اما با همراه داشتن نسخه ای از «مایكروسافت ورد» Microsoft Word که مولتی تول ورد خوانده می شد، معروف شد ؛ مولتی تول ورد تولید شده، علاوه بر ویژگی هایی که سایر نسخه های دیگر داشتند متن های «بولد» Bold نیز تولید می کرد.

سال بعد شرکت مایکروسافت با شرکت IBM قرار داد بست تا شرکت برای IBM سیستم عاملی تولید کند که براساس سی پی ام باشد، اما نسخه ای متفاوت از آن. برای این منظور شرکت مایکروسافت سیستم عامل «سریع و کثیف » Quick & D کرد، این نسخه برای مایکروسافت ۵۰ هزار دلار هزینه داشت ؛ سیستم عامل PCDOS و سی‌پی‌ام همزمان با هم توسط IBM عرضه شدند، قیمت آنها در هنگام عرضه متفاوت بود، سی‌پی‌ام 250 دلار قیمت داشت، در حالی که PCDOS تنها با قیمت 40 دلار فروخته شد. این اختلاف قیمت باعث شد مشتریان زیادی به PCDOS روی بیاورند و به سرعت در بین افراد و شرکت ها شناخته شد.
این سیستم عامل بعدها به MS-DOS تغییر نام داد، با وجود اینکه در ابتدای تولید، موفقیت چندانی برای شرکت ایجاد نکرد، اما پس از سال ها این سیستم عامل با ایجاد تغییراتی در آن به سطحی از موفقیت رسید، که اکنون با وجود سیستم عامل های پر زرق و برق تولید شده، باز هم کاربران زیادی را به خود وابسته کرده که با احساس رضایت، از این سیستم عامل استفاده می کنند .

در ادامه تولید MS-DOS شرکت مایکروسافت مذاکراتی را با تحقیقات دیجیتال انجام داد، که در این مذاکرات ناموفق بود، به این دلیل در نوامبر همین سال سیستم عامل جدیدی را تحت نام CP/M عرضه کرد، این سیستم عامل پس از مدت کوتاهی در کامپیوترهای شخصی استفاده گردید.با وجود تولید این سیستم عامل ها شرکت سود بسیار بالایی را تجربه کرد و با درآمد خود در این سال توانست 210 شرکت را خریداری کند.

با وجود اینکه در این سال موفقیت بی نظیری برای این دو دوست نابغه به دست آمد، اما پایان چندانی خوشی نداشت و پائول آلن در ماه فوریه به دلیل بیماری هوکچین که نوعی از سرطان است، مجبور به استعفا از شرکت نو پایشان شد و بیل گیتس را در راه موفقیت تنها گذاشت.

در سال 1983 اولین موس در مایکروسافت تولید شد، با عرضه این موش واره معلوم شد که شرکت می خواهد تولید محصولاتش را گسترش دهد، در این دوره «مایکروسافت پرس» نیز به شرکت افزوده گردید، که قابلیت نشر کتاب در آن گنجانده شده بود.

انکاترا، اولین دانشنامه ای که تولید شد و بر روی کامپیوترها  قابل استفاده بود، در سال 1994 توسط مایکروسافت عرضه و قابل استفاده گردید. سال بعد مایکروسافت با شرکت «دریم ورکس» وارد همکاری شد، تا برای تولید سرگرمی های چند منظوره شرکتی را تاسیس کنند. در آن دوران شرکت مایکروسافت به عنوان شرکتی تجارت محور قلمداد می شد و عقیده بسیاری بر این بود که این شرکت تنها به فکر درآمد خودش است و مشتریان در مرتبه دوم اهمیت قرار دارند، اما پس از تولید و عرضه «ویندوز 95» نگرش مایکرسافت تغییر کرد و به شرکتی مشتری محور تبدیل گشت.

پس از تولید و عرضه «ویندوز 95» نگرش مایکرسافت تغییر کرد و به شرکتی مشتری محور تبدیل گشت

در ماه سپتامبر دولت چین از مایکروسافت خواست نسخه چینی سیستم عاملش را برای آنان تولید نماید و پس از آماده سازی نسخه چینی، این سیستم عامل، سیستم عامل رسمی چین گردید . پس از آن بیل گیتس به دلیل اینکه می خواست وارد رقابت در دنیای اینترنت شود، بر روی این پروژه کار کرد و در نهایت MSN در شرکت تولید گردید .

MSN یک سرویس آنلاین بود و رقیبی برای AOL که آمریکن آنلاین نام نهاده شده بود، محسوب می شد . در ادامه فعالیت های شرکت، با ان بی سی نیز وارد همکاری شد و با همکاری آنها ایستگاه کابلی خبری MSNBC و مجلهٔ آنلاین Slate را راه اندازی کرد، سردبیری مجله برعهده«مایکل کینسلی» بود.

در سال 1996 استفاده از شبکه، توسط مایکروسافت گسترده تر شد و این امکان فراهم گردید تا کاربران توسط «وب تی وی» به وسیله تلویزیون هایشان به شبکه متصل شوند.

 

نرم افزار مایکروسافت

اینترنت اکسپلورر ۴ در سال 1997 و همزمان با عرضه نسخه ای جدید از ویندوز 95 توسط شرکت عرضه گردید. این کار انجام شده توسط مایکروسافت، از نظر دادگستری آمریکا مورد رضایت قرار نگرفت و از شرکت خواست که دیگر هرگز نسخه های ویندوز را همراه با نسخه جدید اینترنت اکسپلورر روانه بازار نکنند؛ یک بار دیگر هم این هشدار به مایکروسافت در سال 1994 داده شده بود و شرکت توافق نامه ای را به امضا رساند .

اما با انجام این عمل توافق نامه امضا شده توسط مایکروسافت نقض گردید. در سال 1998 و با عرضه سیستم عامل ویندوز ۹۸ که با اینترنت اکسپلورر SP۴/۰ SP۱ و FAT۳۲ وارد بازار شده بود، باعث به وجود آمدن آشوب بزرگی شد، به همراه این سیستم عامل «متن باز» اطلاعات شرکت در اینترنت انتشار داده شد و یادداشت های شرکت به دست همگان رسید. اسناد در دسترس که به اسناد هالووین شناخته می شدند.

اطلاعات زیادی از شرکت را برای همه آشکار کرد و حتی اسنادی موجود بود که مایکروسافت علیه لینوکس فعالیت هایی را انجام داده است؛ مایکروسافت که احساس کرد دیگر کار از کار  گذشته و کاری از دستش برنمی آید ؛ اعتراف کرد که این اسناد را فقط برای تحقیق در اختیار داشته است.

 موسسه خیریه بیل گیتس

بیل گیتس در سال 2000 موسسه خیریه اش را تاسیس کرد

بیل گیتس در سال 2000 موسسه خیریه اش را تاسیس کرد، او که علاقه زیادی به این کار داشت، سعی کرد از کار کردن در سمت مدیریت شرکت کناره گیری کند، پس از کناره گیری گیتس از مدیر عاملی شرکت، استیو بالمر به عنوان مدیر عامل شرکت انتخاب شد .

در زمانی که بیل گیتس سمت مدیریت را ترک کرد، شرکت اوضاع مناسبی نداشت و استیو بالمر این شکست ها را از چشم نحوه مدیریت شرکت می دید و در شیوه مدیریت شرکت تغییرات کلانی پدید آورد. در ادامه سال 2000 حکمی جهت تقسیم شدن شرکت مایکروسافت به دو بخش صادر گردید .

پس از اعتراض شرکت به این حکم، بخشی از حکم از طرف دادگاه استیناف منحل گردید و شرکت مجبور نبود این حکم را اجرا نماید. شرکت مایکروسافت در این دوره اهدافی تجاری و خانگی را برای خود ترسیم کرد؛ در راستای رسیدن به هدفی که برای خود مشخص کرده بود .

در سال 2001 ویندوز XP را عرضه کرد و همزمان با آن برای رقابت با شرکت های سونی و نینتندو، بر روی ایکس باکس کار کرد تا این محصول را عرضه نماید، برای تولید این محصول سرمایه گذاری میلیاردی را در پروژه اش انجام داد؛ با تولید این محصول شرکت وارد حوزه بازی های رایانه ای نیز شد.

Microsoft tablet Pc

 

 

در سال 2002 شرکت مایکروسافت «تبلت پی‌س» Microsoft tablet Pc را عرضه کرد، این تبلت به تنهایی در مایکروسافت تولید نشد و با همکاری شرکت های دیگر، مایکروسافت اقدام به تولید این کالا نمود ؛ این محصول در 7 نوامبر عرضه گردید.

 

پس از تولید ایکس باکس در شرکت، این محصول مایکروسافت تا سال 2005 در رتبه دوم فروش آمریکا قرار گرفت، پلی استیشن های 2 سونی مقام اول را به خود اختصاص داده بودند و گیم کیوب های نینتندو پس از محصولات شرکت مایکروسافت در رتبه سوم قرار گرفتند؛ البته این محصولات در رتبه بندی جهانی بعد از هر دو شرکت در مقام سوم مستقر بودند.  زمان فروش این محصولات سونی 100 میلیون از این دستگاه را به فروش رساند، در حالی که فروش مایکروسافت تنها 22 میلیون دستگاه بود؛ این باعث شد شرکت مایکروسافت ضرر چهار میلیارد دلاری را تجربه کند .

نمودار دسته بازی
نمودار دسته بازی

سال 2003 پس از سه سال کار بر روی ویندوز، ویندوز سرور 2003 تولید گردید، همراه با ارائه این سیستم عامل جدید از microsoft سرویس NET مقدماتی تولید و عرضه شد.  سال 2004 در پی شکایاتی که از شرکت microsoft صورت پذیرفت، این شرکت مجبور به پرداخت 613 میلیون دلار به عنوان جریمه شد و در پی آن متعهد شد، تا تمامی توافقات قطعی را با شرکت های رقیب به دادگاه ارائه نماید؛ تعهداتی که شرکت ملزم به رعایت آنان گردید، به اینجا ختم نشده و شرکت مجبور به تولید نسخه ای از ویندوز شد، که از مدیا پلیر در آن پشتیبانی نشود.
تولید کنسول های بازی در شرکت مایکروسافت برای دومین بار در سال 2005 انجام گرفت؛ این شرکت تحقیقات بسیاری انجام داد تا اشتباهاتی که در نسخه قبلیش مرتکب شده بود مجددا تکرار نکند، پس از عیب یابی نسخه قبلی و اصلاح ایرادات در نسخه جدید، این کنسول بازی با ارائه نوآوری نیز همراه بود، دومین کنسول بازی ارائه شده در مایکروسافت «ایکس باکس ۳۶۰» Xbox 360 نام گذاری شد .

این مدل جدید نسبت به برادر بزرگترش تغییرات زیادی کرده بود، این تغییرات باعث شد که از او بهتر و زیباتر باشد و از لحاظ قدرت سخت افزاری نیز، بسیار قدرتمندتر از مدل قبلی بود. XBOX جدید microsoft یک سال زودتر از پلی استیشن ۳ و نینتندو Wii تولید و عرضه شد، فروش بهتر در این مدل، موفقیتی بود که مایکروسافت به آن دست یافت.
در سال 2007 ویندوز با رابط کاربری عالی در microsoft تولید گردید، این نسخه به همراه خود نسخه ای جدید از نرم افزار آفیس را به ارمغان آورد، Office 2007 در 30 ژانویه رونمایی شد.
نسخه های آفیس در فاصله های زمانی مشخص توسط شرکت رونمایی می شدند و برای کاربران استفاده کننده از این مجموعه تغییراتی را به همراه خود به ارمغان می آوردند، در 15 ژوئن 2010 ، Office 2010 توسط مایکروسافت تولید شد. در 4 نوامبر همان سال برای ایکس باکس 360، دستگاه کینکت را افزود و در 10 نوامبر ویندوزفون عرضه شد.

سال 2011 آفیس ۳۶۵ توسط مایکروسافت عرضه شد، این نسخه از آفیس اکثراً توسط اساتید و دانشجویان کاربرد دارد و این افراد می توانند تمامی مقالاتشان را روی آن قرار دهند و سایر افراد در سراسر جهان از آنها استفاده نمایند. در این سال اسکایپ که یک سرویس انتقال و پیام صوتی و تصویری محسوب می شود، توسط مایکروسافت خریداری شد؛ در ابتدای کار، این سرویس روی کنسول های بازی قابل استفاده بود.

Office 365
آفيس 365 براي اشتراک گذاري اطلاعات در ميانن اساتيد و دانشجويان امکانات بي نظيري را فراهم مي کند.

در سال 2012 مایکروسافت سرفیس در مایکروسافت تولید شد، این محصول به کاربران این امکان را می داد تا به طور همزمان هم تبلت داشته باشند و هم لپ تاپ، این محصول با ویندوز 8 که همزمان با آن رونمایی شد، کار می کرد. در 29 اکتبر همان سال ویندوزفون ۸ نیز تولید گردید.
سال 2013 نیز برای مایکروسافت همراه با موفقیت بود و در بسیاری از محصولاتش تغییرات ایجاد نمود، اکثر این تغییراتی بسیار سازنده بودند و باعث می شدند محصولات شرکت محبوبیت بیشتر یابند و با تکنولوژی های روز هماهنگ شوند؛ Office 2013 در این سال عرضه شد و Office 365 نیز همراه با تغییرات جدید به کاربران خاصش معرفی گردید. در ماه می «ایکس‌باکس وان» Xbox1 را عرضه کرد .

ماه سبتامبر شرکت مایکروسافت تصمیم گرفت قسمت دستگاه‌ها و سرویس‌های موبایل، لایسنس پتنت‌ها و سرویس‌های نقشه را از نوکیا خریداری کند.  اکتبر نسخه ای جدید را از ویندوز 8 با نام ویندوز 8.1 معرفی کرد. تغییرات در محصولات به اینجا ختم نشد و تبلت‌های سرفیس ۲ و سرفیس پرو ۲ نیز در همین دوره برای کاربران مشتاق مورد استفاده قرار گرفتند.

سرفيس
پس از دو مدیریت قبلی مایکروسافت آقایان بیل گیتس و استیو بالمر، در 4 فوریه 2014 آقای «ساتیا نارایانا نادلا» Sathya Narayana Nadla در جایگاه مدیریت مایکروسافت نشست، آقای نادلا در زمانی مدیریت شرکت را برعهده گرفت، که مایکروسافت در بحران نسبی قرار گرفته بود و در انتظار مدیری مدبر بود که این شرکت را از وضعیتش خارج نماید.

از آنجا که از گفته مایکروسافت برمی آید و از زبان بسیاری شنیده می شود، ویندوز 10 آخرین ویندوز ارائه شده توسط مایکروسافت خواهد بود، نسخه جدید این سیستم عامل در سال 2016 عرضه شد.

27 فوریه همان سال نسخه ای از آفیس عرضه شد که برای استفاده بر روی آیپد طراحی شده بود. در ماه ژوئن سرفیس پرو ۳ به لیست محصولات مایکروسافت افزوده شد.
در سال 2015 Mojang که شرکت تولید بازی های رایانه ای بود، خریداری شد، این شرکت قبل از واگذاری به مایکروسافت و قرار گیری در لیست زیر مجموعه های این شرکت برای شرکت های تولید کننده لوازم دیجیتال و فناوری از جمله اپل و سامسونگ بازی تولید می کرد، به گفته مایکروسافت این همکاری همچنان ادامه دار خواهد بود.

هر شرکت بزرگی در دوران فعالیتش فراز و فرودهایی را تجربه خواهد کرد، تصمیمات اشتباه مدیریت و کارکنان باعث می شوند شرکت آنگونه که باید موفق نشود، بخش موبایلی که توسط مایکروسافت از نوکیا خریداری شد، موفقیت چندانی کسب نکرد و با وجود سیر نزولی که در فروش محصولاتش پیش آمده بود .

برای شرکت ضرر آفرین شد؛ microsoft برای جبران این مسئله در سال 2016 مقداری از کارکنانش را اخراج کرد تا این ضرر را جبران نماید.

اعمال خاص مایکروسافت «microsoft»

در بسیاری از شرکت های موفق دنیا مدیران به این نتیجه رسیده اند که بازی های رایانه ای در افزایش بهروری کارمندانشان سهم بالایی دارند؛ مدیریت microsoft معتقد است که کارمندان این شرکت در هنگام آزمایش محصولات تازه تولید شده استرس بسیار بالایی را تجربه خواهند کرد .

و وظایفی که بر عهده آنها قرار می گیرند بسیار دشوارند، برای حل این مشکل بازی های رایانه ای پیشنهاد شد، به عقیده صاحب نظران این بازی ها باید مرتبط با کاری باشند که کارمندان مشغول به کار بر روی آن هستند؛ در قسمت آزمایش محصولات تازه ارائه شده نیز کارمندان با آزمایشات لازم در مرحله کیفیت سنجی محصولات آشنا خواهند شد.
کارها و تحقیقات مهم در شرکت نیز گاهی اوقات به صورت بازی به کارمندان ارائه داده خواهد شد تا کارمندان در هنگام کار، فعالیت بر روی آن برایشان طاقت فرسا نشود؛ مثلا در زمانی که مایکروسافت تصمیم گرفت نسخه های ترجمه شده ویندوز را بررسی نماید آن را به شکل بازی طراحی نمود تا کارمندان در هنگام کار کردن بر روی آن نسخه ها را نیز مورد ارزیابی قرار دهند .

در پایان کار وقتی از کارمندان مجموعه در مورد این طریق کار کردن سوال شد، جواب دادند که این به نظر آنان تنها یک کار که باید انجام دهند نبوده بلکه بازی بوده که حس نشاط را به آنان منتقل کرده است.

شرکت microsoft علاوه بر حقوق بسیار بالایی که به کارمندانش می دهد تسهیلات ویژه ای را نیز برای آنان در نظر گرفته است، این شرکت به کارمندانش حق پدر و مادری می دهد، از جمله از پرداختی های این شرکت غذا، استفاده از سالن های ورزشی است که به صورت رایگان به آنان تعلق می گیرد. حق نوزادان متولد شده کارمندان این شرکت، نیز در شرکت محفوظ است.
شرکت microsoft موتور جستجوی Bing را مدیریت می کند، این موتور جستجو که در microsoft تولید و اداره شد، دارای طراحی بسیار زیبا، رابط کاربری راحت، سرعت بالا و جستجوی هوشمند وب سایت بینگ سرچ کردن را برای کاربرانش به تفریح و سرگرمی شیرین مبدل کرده است؛ کاربران می توانند از طریق bing.com به این سایت مراجعه کرده و مطلب مورد نظر را سرچ نمایند، البته جستجوی عکس در این وب سایت حس و حال بی نظیری را برای کاربران به وجود خواهد آورد.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
برای مشاوره و خرید ؛ شروع کنید
سلام !  برای چت در واتساپ پشتیبانی را انتخاب کنید .