مشاوره و راهنمای خرید
09188888534_09188888546_09188888957

سیستم عامل اندروید Android در تلویزیون های هوشمند

0 1,351
زمان مطالعه : 10 دقیقه

سیستم عامل اندروید Android در تلویزیون های هوشمند

سیستم عامل اندروید Android در تلویزیون های هوشمند ؛ اگر به چند سال پیش برگردیم مردم خیلی کم در خانه ها به دیدن فیلم و سریال های مورد علاقه شان می پرداختند . برای پر کردن اوقات فراغت به بازی کردن در بیرون و رفتن به مکان های مختلف می پرداختند . تا چند سال پیش بازی کردن در بیرون و رفتن به جاهای مختلف یکی از بهترین تفریح و سرگرمی ها به شمار می رفت . اما از وقتی که تلویزیون های هوشمند پا به دنیا نهادند دیگر مردم خیلی کم در اوقات بیکاری به بیرون می روند . تلویزیون های هوشمند با قابلیت های فراوانی از جمله دیدن تصاویر سه بعدی، دسترسی به اینترنت و … کاربران را از هر چیز دیگری بی نیاز می کنند.

دیگر مثل قدیم ها نیست که تلویزیون ها در اندازه های یکسان تولید شود بلکه اسمارت فون ها با اینچ های متفاوت برای هر سلیقه ای تولید می شوند . شرکت هایی مانند ال جی، سامسونگ؛ سونی، فیلیپس،پاناسونیک و شارپ تلویزیون های هوشمند خود را با اینچ های متفاوت از جمله 40 تا 49 اینچ ، 50 تا 59 اینچ و 60 تا 80 اینچ تولید و روانه ی بازار می کنند . این تلویزیون ها دارای قیمت های متفاوتی هم از جمله کم تر از یک و نیم میلیون، 1.5 تا 2.5 میلیون،2.5 تا 3.5 میلیون، 3.5 تا 4.5 میلیون، 4.5 تا 6 میلیون، 6 تا 8 میلیون و … هستند.

سیستم عامل اندرویداندروید در تلویز

سیستم عامل اندروید در سال 2010

سال 2010 تلویزیون های هوشمند شهرت جهانی پیدا کردند و کم کم در خانه ها رواج یافتند . امروزه دیگر کسی پیدا نمی شود که با تلویزیون های هوشمند اشنایی نداشته باشد . هر روزه از طرف تولید کننده گان این اسمارت تی وی ها ارتقا پیدا می کنند و قابلیت های جدید به ان ها اضافه می شود . هر شرکتی تلویزیون هوشمند خود را بر اساس سیستم عاملی تولید می کند .

سیستم عامل های مختلفی از جمله تایزن، ios تولید شده است که در بین تمامی سیستم عامل ها اندروید بهترین است و محصولات اندرویدی بیش از نصف جهان را از ان خود کرده اند . اندروید یکی از بهترین سیستم عامل های می باشد که تولید کنندگان بزرگی هم چون سونی در ساخت محصولاتشان از جمله گوشی و تلویزیون استفاده می کنند . تلویزیون های اندرویدی از جمله با کیفیت ترین و باریک ترین تلویزیون هایی هستند . که تولید شده اند و از محبوبیت بسیار زیادی هم برخوردار هستند.

اندروید تی وی تکامل یافته ی اندروید « سیستم عامل اندروید Android »

در سال 2014 در نمایشگاه بین المللی که برگزار شد گوگل از غول دنیای تکنولوژی خود اندروید تی وی ( Android TV ) پرده برداری کرد . این سیستم عامل دسترسی به اینترنت را بسیار اسان کرده است و با استفاده از ان می توان تمامی خدمات گوگل را در اختیار داشت . اندروید تی وی تکامل یافته ی اندروید می باشد و بسیار پیشرفته تر از اندروید است . تلویزیون های اندروید تی وی می توانند تمامی اپلیکیشن و برنامه ها یی که برای گوشی و تبلت طراحی شده اند را اجرا کنند.

شما می توانید در تلویزیون های اندرویدی به سرچ کردن مطالب مورد نظرتان هم از طریق نوشتن و هم به صورت صوتی بپردازید . هم چنین می توانید از طریق تلویزیون های اندرویدی هم فیلم های سه بعدی و هم فیلم های معمولی را نگاه کنید . گوگل دستگاه eponymous Google TV را برای تلویزیون های اندرویدی اختراع کرد که با استفاده از ان می توانستید به ویدیو های شرکت یوتیوب و نتفیکس دسترسی داشته باشید . هم چنین می توانستید از طریق ان بازی های مختلفی را انجام دهید . ولی با وجود این که دستگاه خیلی خوبی در پخش ویدیو و بازی بود . فروش چندانی به دنبال نداشت و افراد کمی تمایل به خرید ان داشتند.

سیستم عامل اندرویداندروید در تلویز

گردش در وب با اندروید تی وی

تلویزیون های اندرویدی دارای قابلیت های بسیار زیادی از جمله اتصال به اینترنت ؛ وجود برنامه های مختلف، نصب هزاران اپلیکیشن و … هستند. این تلویزیون ها عملیاتی مانند گردش در وب و شبکه های اجتماعی و سرزدن به فروشگاه های انلاین که با گوشی و کامپیوتر انجام می داد را در اختیار شما قرار می دهد که می توانید علاوه بر نگاه کردن فیلم و سریال در اینترنت به گشت و گذار بپردازید و خیلی از کارهای روزمرده ی خود را از طریق ان انجام دهید .

هم چنین می توانید با دوستان و اشنایانتان از طریق تصویر یا صدا ارتباط برقرار کنید . لحظات خیلی خوبی را با صحبت کردن با ان ها بگذرانید. شرکت گوگل تولید کننده ی سیستم عامل محبوب اندروید تی وی است. این سیستم عامل در حال حاضر یکی از بهترین ها است اما با این وجود هم گوگل در تلاش است تا سیستم عاملش را ارتقا دهد . ان را به بالاترین مقام برساند. GRUNDIG، HISENSEو TCL از جمله بهترین تولید کننده گان تلویزیون هستند که شراکت خود را با گوگل اغاز کرده اند . تلویزیون های خود را بر اساس سیستم عامل اندروید تی وی تولید و روانه ی بازار می کنند.

استفاده از اندروید تی وی توسط شرکت های معتبر

در واقع گوگل برای این که تلویزیون ها توانایی دسترسی به اینترنت را داشته باشند اندروید تی وی را تولید و روانه ی بازار کرد . با ورود این سیستم عامل به بازار شرکت شارپ، سونی و فیلیپس شروع به تولید تلویزیون هایشان بر اساس این سیستم عامل کردند و با روانه کردن تلویزیون های هوشمند اندرویدیشان بیش از نصب بازار های جهان را به تصاحب خود دراوردند . این سیستم عامل بسیار قدرتمند و دارای ویژگی های بسیار منحصربه فردی می باشد که همیشه تک بودن خود را به رخ سایر سیستم عامل ها می کشد .

وقتی که این سیستم عامل محبوبیت زیادی پیدا کرد و ثابت شد که بهترین است شرکت های دیگری هم چون شیائومی و هایسنس در تولید تلویزیون هایشان از این سیستم عامل پشتیبانی کردند و بر اساس ان مدرن ترین و بهترین تلویزیون ها را تولید و وارد بازار کردند .

سیستم عامل این قدر محبوبی باید اپلیکیشن های فراوانی هم داشته باشد به این منظور گوگل یک سال پس از تولید سیستم عاملش شروع به تولید اپلیکشن های متنوع برای ان کرد .به دنبال تولید این اپلیکیشن ها تولید بازی و سرویس های ارائه دهنده .

را نیز شروع کرد و در مدت زمان بسیار کوتاهی به ان چه که می خواست رسید. هنگامی که این سیستم عامل پا به دنیا نهاد سیستم عامل های دیگری نیز مانند سیستم عامل فایرفاکس به وجود امدند . اما هیچ گاه نتونستند به اندروید برسند و با ان به رقابت بپردازند. اندروید در مدت زمان خیلی کمی از هم رده هایش جلو افتاد و خود را به بالاترین نقطه رساند. و هر روز به تعداد تولید کننده گانی که تلویزیون هایشان را بر اساس این سیستم عامل تولید می کنند افزوده می شود.

 

سیستم عامل اندرویداندروید در تلویز

« سیستم عامل اندروید Android » قابلیت های اندروید تی وی

اندروید تی وی نسخه ای جدید از اندروید می باشد . و تلویزیون هایی که از این سیستم عامل پشتیبانی می کنند معمولا دارای نمایشگر های بزرگ و ضخامت بسیار کمی هستند . گوگل این سیستم عامل را به گونه ای طراحی کرده است که می توان اپلیکیشن های قدیمی تر گوگل را نیز روی ان ها اجرا کرد . و کاربرانی که به اپلیکیشن قدیمی علاقه دارند نگران نباشند چون می توانند با استفاده از نسخه ی جدید ان را هم در اختیار داشته باشند . گوگل این سیستم عامل را به گونه ای طراحی کرده که هر دستگاهی می تواند به راحتی به ان متصل شود .

« حتما بخوانید  بیکسبی سامسونگ ؛ گلکسی سامسونگ از Bixby پشتیبانی می کند

گوگل این بار در تولید تلویزون های اندرویدی اش به کیبرد های بزرگ برای بازی کردن و کنترل های مخصوص زیاد توجه نکرده است بلکه به جای ان ها کنترل های سنتی و بازی های عادی را طراحی کرده است و لوازم های جانبی را با ساده سازی تمام تولید کرده است . سیستم عامل اندروید تی وی به صورتی طراحی شده است . که با استفاده از ریموت D-Pad و فرمان های صوتی می تواند . برنامه ها را بر روی هر دستگاهی که اپلیکیشن های اندروید تی وی بر روی ان نصب شده باشد را اجرا کرد.

شما می توانید عملیاتی را که با استفاده از کنترل انجام می دهید با سایر دستگاه های مبتنی به سیستم عامل اندروید نیز انجام دهید.سیستم عامل اندروید می توانند به راحتی بر روی هر دستگاهی مانند دستگاه ست تاب باکس یا کنسول بازی نصب شوند . مانند برخی از سیستم عامل های دیگر فقط مخصوص دستگاهی نیستند. تلویزیون های اندرویدی می توانند مانند یک دستگاه دیجیتال هر ویدیوئی را ضبط و به اشتراک بگذارند. با داشتن این تلویزیون های دیگر لازم نیست دستگاه های جداگانه ای را خریداری کنید.

 

سیستم عامل اندرویداندروید در تلویز

دسترسی به فروشگاه های انلاین

شما می توانید از طریق تلویزیون های اندروید تی وی به فروشگاه گوگل پلی سرویس دسترسی داشته باشند و در ان جا محتواهایی مانند اپلیکیشن را خریداری یا موسیقی های مورد علاقه تان را دانلود کنید . با استفاده از این تلویزیون ها می توانید کارهایی را که از طریق گوشی انجام می دادید را با این اسمارت تی وی انجام دهید و خرید های خود را از طریق ان انجام دهید .

برای این که از طریق تلویزیون اندرویدی وارد گوگل پلی شوید نیازی نیست کار خاصی را انجام دهید . بلکه می توانید در گوگل اکانت، برای خود حساب کاربری ایجاد کنید و به راحتی به هر چیزی که می خواهید دسترسی داشته باشید. وب سایت هولو  Huluو شرکت رسانه ای نت فیکس Netflix از جمله معتبرترین شرکت ها می باشند که اندروید تی وی به ان ها دسترسی دارد و شما می توانید از طریق تلویزیون های اندرویدی وارد این سایت ها شوید.

رابط کاربری اندروید تی وی

این سیستم عامل از رابط کاربری بسیار ساده ای برخوردار است و به راحتی می توان هر برنامه ای را روی ان اجرا کرد . شما می توانید با استفاده از این سیستم عامل به جست و جوی مطالب مورد نظرتان در موتور جستوجوگر گوگل بپردازید . هم چنین با خیال راحت بدون این که به مطالعه های تخصصی بپردازید هر برنامه ای را به اجرا در اورید.

تلویزیون های اندرویدی به گونه ای طراحی شده اند که به علاوه ی پورت های مخصوصشان به خیلی از پورت های دیگر هم وصل می شوند . پورت هایی مانند HDMI ،  IPTVو TV tuner می توانند به تلویزیون های اندرویدی وصل شوند و با استفاده از دستگاه های مختلف بر روی تی ویتان به دیدن برنامه های مورد علاقه تان بپردازید.
سیستم عامل اندرویداندروید در تلویز

دسترسی به بازی های مختلف به کمک « سیستم عامل اندروید Android »

شرکت گوگل برای دسترسی فراوان به انواع بازی اندروید تی وی را با گوگل پلی گیم «Google Play Games » ادغام کرده و این امکان را برای کاربران فراهم کرده است تا با استفاده از این سرویس به تمامی بازی های انلاین دسترسی داشته باشند . شما می توانید بازی های مورد علاقه تان را هم از طریق تلویزیون و هم از طریق گوشی و تبلت در صورت در دسترس نبودن تلویزیون انجام دهید .

هم چنین می توانید این بازی ها را هم تنهایی و هم با افراد دیگر انجام دهید. در صورتی که با دوستانتان بازی کنید برای شما جدول امتیازات و امکان لایک کردن فراهم می شود . که هیجان بازی کردن را چند برابر افزایش می دهد. بازی های طراحی شده در اسمارت تی وی اندروید بسیار جذاب هستند . با انجام دادن این بازی ها اوقات به یاد ماندنی را سپری می کنید.
تلویزیون اندروید در تلویزیون

 

Android در شرکت سونی

سال 2015 شرکت سونی در یک کنفرانس خبری اعلام کرد که تمامی تلویزیون هایش را بر اساس سیستم عامل اندروید تولید و روانه ی بازار خواهد کرد . در حالی که سامسونگ و ال جی تلویزیون های خود را بر اساس سیتم عامل اختصاصی خوددشان تولید می کردند . سونی تلویزیون های اندرویدی خود را به گونه ای تولید کرده است که دارای یک ریموت می باشد . با استفاده از ان می توانید تمامی دستورات به صورت صوتی به تلویزیون اعمال کنید.

هم چنین دارای طراحی بسیار زیبا با ضخامت کمی هستند و جزء زیبا ترین های بازار محسوب می شوند. این تلویزیون ها قابلیت اشتراک گذاری داده را دارند و این امکان را به شما میدهند تا از طریق گوشی و تبلت به تلویزیونتان وصل شوید . خیلی از تلویزیون های اندرویدی سونی دارای نمایشگر فورکی و موتور X1 می باشند. که تصاویر را در مدت زمان خیلی کمی پخش می کند بدون این که هیچ گونه تاری یا لرژش در ان ها دیده شود.

مزایای تلویزیون های اندرویدی سونی

دیدن بهترین تصاویر بر روی صفحه نمایش فول اچ دی FULL HD فراهم می کنند . دارا گیرنده ی دیجیتال DVB-T/T2 4 که با استفاده از ان به تمامی شبکه ی صدا و سیما دسترسی خواهید داشت . دارای پورت HDMI 2 و درگاه ورودی USB.2.0 برای متصل کردن دستگاه های مختلف . از جمله تبلت و گوشی می باشد، دارای قابلیت سه بعدی و MHL است.

معایب تلویزیون های اندرویدی

تلویزیون های اندرویدی دارای دوربین و میکروفون می باشند که با استفاده از ان می توانید به ضبط کردن تصاویر مورد علاقه تان بپردازید . یکی از مشکلاتی که این تلویزیون ها داشتند این بود که افرادی می توانستند ان ها را هک کنند و به فیلم های ضبط شده دسترسی پیدا کنند .

برای همین تولید کننده گان تلویزیون اندرویدی قابلیت دوربین و میکروفون را به کلی منسوخ کردند و دیگر تلویزیون هایی با این قابلیت نساختند. گوگل برای رفع این مشکل به جای میکروفن یک قابلیت کار گذاشته . که صحبت ها را به صورت نوشته در می اورد تا کسی نتواند ان ها را هک کند.
اندروید تی وی

سخن نهایی

سیتم عامل اندروید تی وی یکی از بهترین سیستم عامل ها می باشد که تا به حال تولید شده و گوگل در تلاش است تا ان را ارتقا دهد و برای تلویزیون ها بهترین سیستم عامل را تولید و روانه ی بازار کند . اندروید تی وی تجربه ی متفاوت از دنیای اینترنت را در اختیار شما قرار می دهد .

هم چنین با استفاده از اسمارت تی وی های اندرویدی می توانید به دیدن به روز ترین مطالب، ویدیو و بازی ها بپردازید . از طریق بازی های فراوانی که در اختیار شما قرار می دهد به یاد ماندنی و بهترین لحظات را با عزیزانتان سپری کنید. هر روزه استفاده از این سیستم عامل توسط بهترین شرکت ها افزایش می یابد . مدرن ترین تلویزیون های اندرویدی تولید می شوند که با ورودشان به بازار های جهانی بیش از نصف دنیا را به تسخیر خود دراورده اند.

امید واریم از خواندن مطلب « سیستم عامل اندروید Android در تلویزیون های هوشمند » لذت برده باشید . لطفا سوالات و نظرات خود را ، در قسمت نظرات برای ما بنویسید .

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
برای مشاوره و خرید ؛ شروع کنید
سلام !  برای چت در واتساپ پشتیبانی را انتخاب کنید .