مشاوره و راهنمای خرید
09188888534_09188888546_09188888957

راهنمای خرید بهترین مودم همراه

0 103
زمان مطالعه : 16 دقیقه

راهنمای خرید مودم؛ ارتباطت را قطع نکن

اگر اینترنت با سرعت بالا می خواهید، باید امکاناتش را در اختیار داشته باشید، برای این کار علاوه بر اینترنتی که مخابرات و اپراتورها در اختیارتان قرار می دهند، باید شما نیز وسیله ای با کیفیت را تهیه نمایید، که از سرعت اینترنتتان نکاهد. انتخاب مودم بر اساس میزان سرعت، میزان برد، تعداد دستگاههایی که قرار است به آن متصل شوند، بسیار با اهمیت است. با انتخابی مناسب می توانید از تمام سرعت ارائه شده ، استفاده کنید و انتظاراتتان را در حد قابل قبولی برآورد سازید. شمایی که در حال حاضر قصد خرید این وسیله را دارید، بدون شک حوزه استفاده از آن را نیز مشخص کرده اید؛ اما لازم است با اطلاعاتی کافی خرید نمایید؛ تا آنچه را می خواهید، تهیه نمایید.همراه ما « تا خرید» باشید با راهنمای خرید مودم .

پلی به خاطرات Dial up

 

مودمهای دایل آپ دارای دو نوع داخلی و خارجی می باشند.

 

برای کهنه کارها اینترنت Dial up تبدیل به خاطره شده است، اما خاطره ای که واقعا  فکر نمی کنم کسی بخواهد به آن روزگار برگردد و با سرعت پایین آن اینترنت وقتشاشان را ساعت ها صرف وبگردی کنند .مودم ها برای استفاده از دایل آپ دو نوع بودند : مودم داخلی و خارجی . داخلی به شکل کارتی بودند که در کیس نصب می شدند و خارجی دستگاهی بود، که باید فرد جدا خریداری می کرد و به کامیپوتر از طریق کابل وصل می کرد.  از آنجا که مطمئنم شما این مودم ها را تهیه نخواهید کرد، پس نیاز به توضیح ندارند.

مودم دايل آپ

پورت

برای اینکه دستگاهها به اینترنت متصل شوند، دو راه وجود دارد ، یا اینکه اتصالشان سیمی باشد یا به صورت بی سیم . برای اینکه ارتباط به صورت سیمی صورت پذیرد ، لازم است مودم دارای پورت های LAN  يا  USB باشد. برای افرادی که تنها یک سیستم کامپیوتری دارند که فاصله چندانی با مودمشان ندارد، توصیه می شود از ارتباط سیمی استفاده شود، اگر این ارتباط از طریق پورت LAN  باشد، سرعت انتقال داده بیشتر خواهد بود . هر چه تعداد پورت های مودم بیشتر باشد ، قیمت آن بالاتر خواهد رفت . پورت های یو اس بی که بر روی مودم قرار دارند ، برای ایجاد شبکه های خانگی نیز کاربرد دارند. به وسیله این پورت می توان دستگاههای دیگر از جمله پرینتر را به اشتراک گذاشت، همچنین می توان فایل های صوتی و تصویری را به وسیله این پورت اشتراک گذاری کرد . علاوه بر استفاده از اینترنت خانگی توسط مودم ها ، می توان از اینترنت سیمکارت نیز استفاده کرد و اینترنت سیمکارت را برای سایر دستگاهها نیز به اشتراک گذاشت. با توجه به این ویژگی هاست که در بعضی مواقع این وسیله ارزشمند را مودم/روتر نیز می نامند. در برخی مواقع افراد با ایجاد اتصالات بیشتر و ایجاد شبکه ، می توان حتی با نام های سویچ و اکسس پوینت نیز نامگذاری کرد.
مودم ها در دو نوع با سیم و بی سیم (این مدل وای فای نیز خوانده می شوند.) موجودند و استفاده کنندگان می توانند با توجه به نیازشان هر کدام از آن ها را انتخاب نمایند. اگر فردی بخواهد از اینترنت تنها در خانه و به وسیله کامپیوتر شخصی استفاده کند، انتخاب مودمی از نوع سیمی انتخاب خوبی است؛ این مودم برای کسانی که حتی یک گوشی ، تبلت و یا هر دستگاهی که به صورت وای فای به اینترنت می شوند ، دارند مناسب نیست و باید تمامی دستگاه تنها ارتباط سیمی را پشتیبانی کنند. اما در حال حاضر و با فراگیر شدن اینترنت در هر محلی و با هر وسیله ای، انتخاب مدل بی سیم انتخاب منطقی تری است. علاوه بر اتصال بی سیمی که کاربران با این مودم می توانند داشته باشد ، اتصال سیمی نیز امکان پذیر خواهد بود و دارای چند پورت برای این منظور هستند.

 

مودم های سیمی

مزایا

بالا بودن سرعت انتقال داده ها به نسبت بی سیم
امنیت بالا تر به نسب مدل دیگر چون باید ارتباط به صورت فیزیکی برقرار شود.
قیمت این مدل ها به نسبت مدل وایرلس پایین تر است.

معایب

امکان اتصال دستگاه های دیگر به صورت بی سیم وجود ندارد .
اگر دستگاه تکرار کننده در مسیرهای طولانی موجود نباشد افت سرعت پیش خواهد آمد.
تعداد کاربرانی که می توانند از اینترنت ارائه دهنده توسط مودم استفاده کنند محدود به میزان پورت های موجود بر رویش است. برای اضافه کردن تعداد کاربران باید از دستگاه گسترش دهنده از جمله هاب استفاده کرد.

استانداردها در مدل بی سیم

استانداردهایی در فناوری بی سیم موجودند، که بر کیفیت ارائه خدمات در مودم ها موثراند . فناوری های جدید که با استانداردهای جدید عرضه شده اند ، دارای سرعت بیشتر و کیفیت بالاتر  در سرویس دهی هستند و میزان برد این استانداردها بیشتر است.

استاندارد مودم های بی سیم را انستیتوی مهندسان برق و الکترونیک (IEEE) تعیین کرده اند و این افراد که در آمنریکا قرار دارند استانداردها را به تصویب می رسانند.

 

استاندارها با نام « IEEE 802.11x » نام گذاری می شوند. در این استاندارد به جای x حروف دیگر قرار می گیرند. در ابتدای کار از حروف a و b جایگزین x شده بودند و سپس این استاندارد تغییرات بسیاری از لحاظ نوع کارایی و حروف جایگزین کرد ، حرف n  در حال حاضر استانداردی است که از همه در دسترس تر است و خدمات را نیز در حد عالی به کاربران ارائه می دهد.
اما جدید ترین این استاندارد ac  و  adهستند، این استاندارها با وجود اینکه خدمات را در بالاترین سطح برای مصرف کنندگان فراهم می آورند، اما در بازار به کمی یافت می شوند. در مجموع هنگامی که مودمی را خریداری می کنید، به استاندارد به کار رفته توجه نمایید ، چون هر چه استاندارد بالا تر باشد ، خدمات بهتری دریافت خواهید کرد و می توانید از تمام توان سرعت اینترتتان استفاده کنید و وقتی که مجبور شدید از طریق موبایلتان از فاصله دورتر به مودم دسترسی داشته باشید ، هیچ مشکلی در این زمینه نخواهید یافت.

مودم های سری A و B دارای پوشش داخلی ضعیفی به نسبت مودم های سری N و G هستند ؛ این مودم ها دارای پوشش داخلی با محدوده 15.24 متر و پوشش خارجی 22.86 متر هستند.

حرف G در این مودم ها مخفف Good می باشد ؛ سرعت انتقال اطلاعات دراین مودم بسیار بالا تر از مدل Aو B است و دارای حداکثر سرعت ۱۲۸ مگابیت در ثانیه می باشد. پوشش داخلی این مدل ۷۲/۴۵ متر و همچنین پوشش خارجی آن ۴۴/۹۱ متر می باشد. مودم های دارای این استاندارد قیمت بالا تری به نسبت مدل های معرفی شده قبلی دارند.
مودم های دارای استاندارد سری N ، که N  در آن مخفف Newest generation «جدیدترین نسل» است. در این مدل  پوشش داخلی 76.2 متر و همچنین دارای پوشش خارجی 182.88 متر هستند . این پوشش بسیار باز است و برای اماکنی که نیاز به اینترنت در فضای بزرگ هستند بسیار مناسب است.

نسخه ۸۰۲.۱۱ac در سال 2013 معرفی شد . این نسخه فقط از باند ۵ گیگاهرتزی پشتیبانی می کند ، به این دلیل برد کمتری به نسبت مدل قبلی داردو برای دستگاه های نسل جدید که از سرعت بالا تری برخوردانرد مناسب می باشد  و سازگاری با نسخه های قبلی ندارد . این نسخه می تواند تا ۸۴۶.۲۵ مگابایت در ثانیه سرعت داشته باشد.

بی سیم

چه فرکانسی؟

مودم های وای فای دارای دو رنج فرکانسی 2.4 گیگا هرتز و 5 گیگا هرتزی هستند. با وجود اینکه دسته اول برد بیشتری دارند، اما چون اکثر وسایل موجود در منزل از جمله تلفن های بی سیم نیز اکثرا از این فرکانس بری ارسال اطلاعات استفاده می کنند، هنگام کار با این نوع مدل این امکان وجود دارد که تداخل سیگنال به وجود آید و نویز ایجاد شود.سرعت انتقال اطلاعات در مدل 5 گیگاهرتز بیشتر است، اما برد در این مدل پایین است و اگر موجی با وسایل خانه و یا دیوار برخورد کند، موج ضعیف شده و سرعتش را از دست خواهد داد. در حالت کلی می توان گفت اگر تنها سرعت بالاتری نیاز دارید و فاصله پشتیبانی چندان در محیطتان اهمیت ندارد، انتخاب مودمی که دارای فرکانس 5 گیگا هرتز است مناسب شماست (دقت داشته باشید که همه وسایل خریداری شده باشد باید این استاندارد را پشتیبانی کنند )؛ اما اگر مجبورید در فاصله زیاد با مودمتان کار کنید انتخاب مدل 2.4 گیگا هرتزی در برخورد با موانع مشکلی وجود نخواهد داشت، اما با استفاده از ان کمی از سرعت انتقال داده کم خواهد شد.

مودم های 2.4 گیگاهرتزی برد بیشتر و 5 گیگا هرتزی سرعت بالاتری را برای استفاده کنندگان ارائه خواهند کرد.  

عدد درج شده به شکل « G250» به چه معناست؟

حداکثر میزان اطلاعاتی که در شبکه به وسیله یک مودم بی سیم انتقال می یابد را سرعت انتقال داده می نامند. این سرعت با درج عددی بر روی مودم مشخص خواهد شد . این عدد پس از استاندارد تعیین شده در مودم قرار می گیرد . برای مودمی که با استاندارد 802.11g تولید شده باشد و دارای سرعت انتقال 250 مگابیت بر ثانیه باشد، سرعت انتقال به صورت G250 درج خواهد شد. در این نمونه250 حداکثر سرعتی است که این مدل برای انتقال اطلاعات در شبکه می تواند داشته باشد. واحد اندازه گیری بیت بر ثانیه می باشد.

 

سرعت انتقال داده و سرعت اینترنت ADSL باید حداکثر همخوانی را داشته باشند، تا کاربران از حداکثر سرعت اینترنت استفاده کنند.

 

سعی کنید در هنگام خرید مودم به این نکته توجه ویژه ای داشته باشید ، اگر سرعت مودم شما با پهنای باند اختصاصیتان همخوانی نداشته باشد ، نمی توانید از تمام پهنای باندتان استفاده کنید . ممکن است مودمی خریداری کنید که سرعت بالایی بر روی آن درج شده باشد ، اما شما در هنگام استفاده شاهد چنین میزان عکس العملی نباشید؛ در این مواقع شاید تصور کنید که شرکت سازنده محصول عددی غیر واقعی را روی مودم درج کرده، اما در واقع چنین نیست و مشکل از جایی دیگر نشئت می گیرد و سرعت سند و رسیو پایین خواهد امد.

راهنمای خرید بهترین مودم

پورت های LAN بر روی مودم تعبیه شده اند، این پورت ها ظاهری شبیه به پورت تلفن دارند، با این تفاوت که کمی از ان بزرگ ترند. این پورت ها را می توان در سه دسته قرار داد، دسته بندی بر اساس سرعت انتقال اطلاعات خواهد بود . نوعی از پورت LAN که سرعت برابر ۱۰۰۰ مگابیت بر ثانیه دارند، با نام پورت LAN گیگابیتی نام گذاری می شوند.  اگر سرعت اینترنت پشتیبانی توسط پورت ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه باشد با نام Fast Ethernet نام گذاری می شود و سرعت بالاتری به نسبت مدل قبلی دارد . سومین نوع پورت که بیشتر برای مودم های حرفه ای که در مکان های خاص کاربرد دارند، مورد استفاده قرار می گیرند و تا سرعت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه را پوشش می دهند .

پورت های LAN دارای سه دسته می باشند و سرعت انتقال داده در آنها متفاوت است.

رای اتصال ساده تر مودم ها به شبکه بی سیم شرکت های سازنده این محصول دکمه ای را بر رویش طراحی کرده اند، که پس از استفاده از آن کاربران می توانند بدونه درج کردن پسورد وارد شوند و به اینترنت متصل شوند. دکمه تعبیه شده در مودم های مارک تی‌پی‌-لینک با نام QSS بر روی دستگاه قرار گرفته اند و مارک دی-لینک آن را با WPS نام گذاری کرده است .
در کنار پورت LAN  بر روی مودم ، پورت USB نیز قرار گرفته است. با تکنولوژی به کار رفته در این مدل می توان پرینتری را در شبکه اشتراک گذاری کرد . این امکان به وسیله سخت افزارها و نرم افزارهای به کار رفته در ساخت محصول امکان پذیر شده است، با استفاده از این پورت می توان Dongle modems SIM « مودم‌های دانگلی سیم‌کارتی » را به دستگاه متصل نمود و یا اینکه داده های موجود بر روی فلاش میموری و هارد را به اشتراک گذاشت.
مدل های از مودم که جدیدا عرضه می شوند در این پورت پیشرفتی چشم گیر داشته و وقتی فلش میموری را به مودم وصل می کنید، این امکان برایتان فراهم می شود تا فایلی را که یافته اید دانلود نمایید و آن را بر روی فلش ذخیره سازی کنید. این حافظه جانبی همچنین می تواند یک هارد اکسترنال باشد. پس از ذخیره سازی فایل می توان آن را در شبکه اشتراک گذاری کنید، تنها با بهره گیری از همان پورت.
با وجود اینکه سرعت اینترنت ADSL بهبود یافته است، اما با این وجود هنوز هم مشکلاتی بر سر راه کاربران موجود است. شناسایی این مشکلات باعث شده تولیدکنندگان این محصول به فکر راه چاره بیفتند. اینترنتی که از طریق خط تلفن امکان پذیر می شود، به علت اتصالاتش امکان دارد که برای کاربران دردسر آفرین شود و همچنین ممکن است اتصال تلفن قطع شود ، به همین دلیل دسترسی به اینترنت امکان پذیر نباشد. اگر کاربران بتوانند از طریق سیم کارت از اینترنت گوشی استفاده کنند در نتیجه این مشکلات مرتفع خواهد شد. بر روی مودم ها شیاری جهت استفاده سیم کارت در آن فراهم شده است. این مدل طرفداران زیادی را جذب خود کرده است ، در حال حاضر و با وجود ورود اینترنت 4G و پشتیبانی از آن به وسیله سیمکارت ها ، استفاده کردن از این شیار برای بسیاری لذت استفاده از اینترنت را بالا خواهد برد.
مدل هایی از مودم ها موجودند که نیاز به اتصال به برق را ندارند و باتری به همراه آنها موجود است و به استفاده کنندگان این امکان را می دهد تا به صورت همیشگی حتی هنگام خروج از منزل اینترنتشان را به همراه داشته باشند . این مودم ها با نام سیمکارت خور و مودم همراه شناخته می شوند و کافیست سیم کارتی برای استفاده از اینترنت در ان قرار گیرد. تعداد افرادی که به این مدل قابلیت اتصال را دارند برخلاف بقیه محدود است و حداکثر 10 یا 15 نفر می توانند از اینترنت ارائه دهنده توسط آن استفاده کنند.
پورت LAN با وجود فن آوری دای فای، شاید برای بسیاری پورت بی ارزشی تبدیل شده باشد و این فکر به ذهنشان خطور کند که آیا هنوز کسی هست که به آن نیاز داشته باشد؟ در جواب این سوال باید گفت بله. افرادی هستند که به این نتیجه رسیده اند که اتصال وای فای برای سلامتیشان تهدید بزرگی است و حاضر نیستند به خاطر دسترسی به اینترنت سلامتیشان را در خطر بیندازند . بعضی از افراد نیز با دانایی به این که حریم اینترنت و وای فای امن نیست ، از این شکل استفاده از اینترنت دوری می کنند؛ این افراد همانند گذشته با اتصال سیمی به اینترنت وصل خواهند شد. این اتصال همچنین برای تلویزیون های هوشمند بی بهره از تکنولوژی وای فای و استفاده در دوربین های مداربسته کاربرد دارد.
برای اینکه تعیین شود چند دستگاه به طور همزمان می توانند به صورت سیمی به اینترنت وصل شوند لازم است، به تعداد پورت های LAN موجود نگاهی انداخت. تعداد پورت ها ، میزان دستگاههایی را مشخص می کنند که می توانند به صورت همزمان ، با اتصال سیمی از اینترنت ارائه دهنده مودم استفاده کنند.

 

« حتما بخوانید  چگونه ریش تراش را تمیز کنیم ؟

ترفندی هم برای نمایش تعداد افراد متصل شده به وای فای های بیسیم وجود دارد این است که از نرم افزار وای فای واتچر استفاده شود . ان را دانلود کنید و همه دستگاه های متصل شده به اینترنتتان را مشاهده کنید و درصورت نیاز بلاک کنید

 

 

LAN ؛ USB

دو روش برای ارتقاء مودم به بیسیم

در مودم های قدیمی تر که اتصال تنها از طریق سیمی امکان پذیر بود، این امکان وجود ندارد که اتصال به صورت وای فای صورت پذیرد ، از این رو افرادی که مدل های قدیمی تر این محصول را دارند و دستگاهی جدید خریداری کرده اند ، از جمله گوشی هوشمند؛ دو راه وجود دارد که این امکان را برای خود فراهم کنند که دستگاه جدیدشان را به شبکه وای فای متصل نمایند. یا اینکه مودمی جدید را تهیه کنند و خود را درگیر مسائل دیگر نکنند و یا اینکه مودمی را تهیه کنید که دارای پورت WAN باشد. این پورت در بعضی از مودم ها با نام Internet هم نام گذاری می شود.
برای اتصال مودم قدیمی به مودم جدید لازم است کابل LAN را تهیه کرد و یک طرف آن را به پورت LAN ی که بر روی مودم پیشین قرار دارد متصل کرد و طرف دیگر کابل را باید به پورت WAN موجود بر روی دستگاه جدید متصل نمود . با انجام این کار، کاربر می تواند از مودم قدیمی خود که تنها این امکان را داشت که به صورت سیمی اتصال را برقرار کند ، مودمی ایجاد کند که می تواند به صورت وای فای نیز به دستگاههای دیگر متصل شود.  
تبدیل به بی سیم

امنیت در مودم

امنیت در مودم بسیار با اهمیت است و شاید این را بارها شنیده باشید که مودم هک شده است و ظرف مدت کوتاهی تمامی حجم مورد استفاده به پایان رسیده است . این مشکل تا حد زیادی قابل حل است البته اگر مودمی که از ان استفاده می کنید امکان ایمن ساختن و رمز گذاری را داشته باشد. دسته بندی هایی برای امنیت در مودم وجود دارد : Open ، در این حالت امکان رمز گذاری وجود ندارد و هر کسی می تواند بدونه رمز به اینترنت وای فای دسترسی داشته باشد. WEP حالت امنیتی (قدیمی و منسوخ) دیگری است که از امنیت بسیار پایینی برخوردار است و هر کسی می تواند آن را هک کند ، برای این کار تنها لازم است راه هک را بلد باشد یا از نرم افزار ان استفاده کند. WPA از امنیت ویژه ای برخوردار است و فرد با حدث زدن می تواند رمز آن را بیابد (استاندارد میانی که دیگر ان امنیت لازم را ندارد) . WPA2؛ نسخه تغییر داده شده و بهبود یافته ی نسخه  WPA است و رمز آن به سختی هک خواهد شد، در حال حاضر بیشترین میزان امنیت توسط WPA2 ارائه می شود. WPA2-PSK ؛ این گزینه را می توان امن ترین حالت رمزگذاری معرفی کرد ، که اگر در متد AES باشد امنیت به اوج خود خواهد رسید؛ این امنیت در روترها نیز قابل استفاده است . WPAWPA2-PSK حالتی دیگر است که بیشتر در روترها مورد استفاده قرار می گیرند.
وجود فایروالی داخلی در مودم نیز برای اضافه شدن امنیت بسیار با اهمیت است و از دسترسی بعضی از تهدیدها جلوگیری می کند، البته نمی توان گفت این با بهره گیری از این امکان تهدیدها صفر خواهند شد.

راهنمای خرید بهترین مودم

 

افزایش و یا کاهش برد

با استفاده از امکان TX Power کاربران می توانند قدرت سیگنال مودمشان را تنظیم کنند. هرچه میزان TX Power بیشتر باشد، برد ارائه دهنده اینترنت بیشتر خواهد شد و در عوض انرژی الکتریکی بیشتر صرف خواهد کرد و زودتر گرم خواهد شد. البته در اکثر مواقع ای عدد در بالاترین میزان خود قرار گرفته است.

راهنمای خرید بهترین مودم

آموزش ترفندهای امنیتی برای بالا بردن امنیت مودم ها و سرعت

اول اینکه از استاندارد های بالا که قبلا یه انها اشاره کرده ایم  استفاده کنید

دوم از قابلیت هاید کردن موردم  در تنظیمات مودم تیک ssid را بردارید که مودم به صورت پنهان در شبکه بماند و فقط کسانی که نام اس اس آی دی را دارند بتوانند به ان وصل شوند.

سوم اینکه به مودم هایتان مک ای پی بدیهید در ان قسمت شما تعین می کنید که این مک ای پی ها فقط بتوانند به اینترنت من دسترسی پیدا کنند . این روش به نظر متخصصین تا خرید بهترین روش و امنترین  و سخت ترین نیز است . حتی اگر کسی پسور و نام وای فای شما را بداند نمی تواند به ان نفوذ کند. ولی معایبی که دارد در هر بار ریست کردن مودم و انجام تغیرات پیشفرض باید از نو انها را تعریف کنید. البته بعضی از مودم ها بیشتر از 3 دستگاه را نمی توان مک ای پی تعریف کرد.برای افزایش سرعت اینترنت قبل از مودم

یادتان نرود حتما از اسپلیتر استفاده کنید بعضی ها به اشتباه فکر می کنند فقز برای نویز گیری تلفن مناسب است اما برای افزایش سرع طول موجهای بلند که مخصوص اینترنت هستند را از طول موج های کوتاه که مناسب ارتباط صوتی هستند جدا کرده و به این وسیله سرعت بیشتری به شما خواهد دارد .

تعداد آنتن بیشتر برای چه؟

نوع آنتن به کار رفته در مودم بر برد آن تاثیر مستقیم دارد اما تعداد آنها ربطی به برد و آنتن دهی آن ندارد و تنها بر روی تعداد افرادی که می توانند به طور همزمان به مودم متصل شوند و میزان سرعت اینترتی که در اختیار دارند مربوط می شود. هر چه برد آنتن که با واحد dBi نوشته خواهد ، بیشتر باشد ، برد و میزان پوشش دهی آنتن نیز بیشتر خواهد شد و اگر دستگاه این قابلیت را داشته باشد که آنتن دهی بیشتر را پشتیبانی کند ، می توان آنتنی با میزان dBi بیشتر خریداری کرد و برد را ارتقاء داد . آنتن هایی که دارای 2 و یا 5 dBi هستند برد مناسبی را برای مصرف خانگی ایجاد خواهند کرد.
هر چه تعداد آنتن ها بیشتر باشند ، اگر حتی تعداد افراد زیادی به طور همزمان به مودم متصل شوند شاهد کم شدن سرعت اینترنت به صورت محسوس نخواهند شد و از کیفیت اینترنت ارائه شده نمی کاهد. تعداد آنتن بیشتر باعث قدرت بیشتر ، نویز کمتر و ثبات در آنتن دهی خواهد شد. مدل تک انتن تا 70 متر را پوشش خواهد داد ، اما اگر این مودم برای فضای بیشتر مورد استفاده قرار گیرد لازم است دارای آنتن های بیشتر باشد . برای محیط های صنعتی استفاده از مودم سه آنتنه مناسب ترین حالت است.

 

آنتن

نویز موجود در مودم و راههای رفع آن

راهنمای خرید بهترین مودم

ایجاد مشکل و نویز در بین مودم و خط تلفن حتما پیش خواهد آمد. اما در بعضی موارد نویز از طرف تلفن باعث از بین رفتن امکان استفاده از اینترنت خواهد شد ، لازم است بر روی دستگاه تلفن نویزگیر Splitter قرار گیرد و همانطور که اشاره کردیم سرعت اینترنت را قبل از مودم پوشش می دهد. برای جلو گیری از ایجاد نویز راه حل هایی موجود است که اگر مورد توجه قرار گیرند ، نویز پیش نخواهد آمد؛ اگر دستگاه مودم را در مسیر اولین خروجی که از کابل تلفن منشعب شده وصل کرد . یا اینکه در نزدیکی سیم برق قوی نباشد و حتی نمایشگر تلفن ها هم در بعضی مواقع ایجاد مشکل خواهند کرد؛ پس مودم نباید در این موقعیت ها قرار گیرد.

اینترنت همراه

در حال حاضر افراد می خواهند هرکجا که می روند ، اینترنتشان  به همراه داشته باشند. با شرایط پیش آمده و تغییر سلیقه افراد و میزان استفاده آنها از اینترنت، شرکت های تولید کننده این وسیله ، به فکر ساخت دستگاههایی با ابعاد کوچک شده اند، که کاربران و استفاده کنندگان همیشه آن ها را به همراه خود داشته باشند. افراد می توانند سیمکارت را در گوشیشان نیز قرار دهند و از اینترنت آن به صورت دائم استفاده کنند. در بسیاری مواقع هنگام انجام این کار با مشکلی روبه رو خواهند شد و سوالی ذهن را درگیر خواهد کرد. من که سیمکارتم از اینترنت نسل سوم و چهارم پشتیبانی می کند، پس چرا اینترنتم با سرعت لاکپشتی، برایم مطالب را لود می کند؟ این مشکل زمانی روی خواهد داد که موبایل کاربر از گوشی های میان رده و یا پایین رده باشد و این نسل ها را پشتیبانی نکند ؛ البته نمی توان به طور قطع گفت که هرگز این ایراد برای گوشیهای بالا رده روی نخواهد داد؛ اگر مودم همراه باکیفیت خریداری شود ، سرعت ارائه شده توسط این نوع مدم ها بالاتر از گوشی های بالا رده موجود در بازار خواهند بود .
مودم ها در نوع جیبی نیز موجودند که فضای بسیار کمی را در اختیار می گیرند و کاربران استفاده کننده از آن می توانند آنها را همراه خود حمل کنند. برای استفاده از این مودم ها لازم است سیمکارتی در ان ها قرار گیرد و از اینترنت سیمکارت استفاده شود. زمانی که می خواهید از این دسته از مودم ها را تهیه کنید مواردی لازم و ضروری است که باید مدنظر قرار دهید. سرعت اینترنتی که توسط مودم های جیبی در دسترس قرار می گیرد بالاتر از اینترنتی است که توسط گوشی ها ارائه خواهد شد.
توجه داشته باشید که مودمی که خریداری می کنید تمامی نسل های اینترنت را که جدیدترین و پرسرعت ترین آنها 4G است را پشتیبانی کند. این قابلیت را داشته باشد که اینترنت ارائه دهنده توسط تمامی اپراتورها را پوشش دهد ، در ایران اپراتورها شامل همراه اول ، ایرانسل و رایتل می شوند. امکان انتخاب دکلی که بیشترین سرعت اینترنت را پشتیبانی می کند. تعداد دستگاههایی که به طور همزمان می توانند به مودم متصل شوند از اهمیت بالایی برخوردار است ، این تعداد افراد در اکثر مواقع شامل 10 دستگاه و حتی بیشتر می شود.
باتری و میزان استفاده ساعتی به طور مداوم  اهمیت دارد ، چون این مودم ها برای این خریداری می شوند که همیشه همراه مصرف کننده باشند . 6 تا 8 ساعت کار مداوم مناسب است. سعی کنید مودمی که خریداری می کنید دارای گارانتی پس از فروش باشد.

در حال حاضر نسلی از مودم ها جیبی عرضه شده اند که علاوه بر اینترنت امکاناتی دیگر را برای کاربرانشان فراهم می کنند. این مودم ها دارای حافظه جانبی می باشند و نیازی به فلش برای ذخیره اطلاعات نخواهید داشت . کاربرد دیگری که این مدل ها دارند به جای پاور بانک است و می توانید گوشیتان را نیز با آن شارژ نمایید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
برای مشاوره و خرید ؛ شروع کنید
سلام !  برای چت در واتساپ پشتیبانی را انتخاب کنید .