جایزه و تخفیفات ویژه اینستاگرامو دنبال کن
تلویزیون هوشمند ؛ عوامل بسیاری انسانها را از تلویزیون دور کرده است برای نمونه ، اینترنت که افراد دوست دارند از این طریق با آشنایان ارتباط برقرار کنند و به همین دلیل انسانها بیشتر به استفاده از کامپیوتر و لپ تاپ و موبایل روی آورده اند ؛ براین اساس سازندگان تلویزیون تصمیم گرفتند که به ساخت تلویزیون های هوشمند بپردازند ، تلویزیون هوشمند یعنی متصل ساختن دنیای تلویزیون و دنیای اینترنت . این تلویزیون ها قابلیت اتصال به اینترنت را دارند و با دراختیار قرار دادن سرویس های اینترنتی مانند : دیدن فیلم ، صدا و تصاویر از طریق اینترنت و شبکه ،همچنین می توانند اطلاعات و فایل ها را از طریق کامپیوترها دریافت کنند و انتقال دهند.
تلویزیونهای هوشمند توانایی اتصال به اینترنت و سرویس های مختلف اینترنتی را دارند ، در واقع می توان این چنین گفت که یک تلویزیون هوشمند یک کامپیوتر داخلی است که تلویزیونی نیز دارد و توانایی ارائه دادن سرویس های مختلف را به کاربران دارد و کارهایی از جمله سرچ در صفحات اینترنت و نصب نرم افزارهای مختلف و اتصال به کانالهای اینترنتی و …
تلویزیونهای هوشمند امکانات متعددی دارند که بوسیله ی آن بسیاری از نیاز کاربران مبنی بر استفاده از کامپیوتر جهت وبگردی و سرچ در اینترنت و دسترسی و اتصال به شبکه های اینترنتی اجتماعی را برآورده می کند که هم بر روی نمایشگری بزرگتر اجرا میشود و هم با کیفیت HDTV نمایش داده می شود که بسیار شیرین تر و دلپذیر تر است.
تلویزیونهای هوشمند امکانی تحت عنوان پشتیباتی و حمایت از استاندارد DLNA را دارند ، که بوسیله ی آن می توان انواع ویدیو و فیلم را از هر وسیله ی دیگری مانند کامپیوتر و یا گوشی و…به تلویزیون انتقال داد و از آنجا پخش کرد.
تلویزیونهای هوشمند از طریق پورت شبکه Ethernet و از راه کابل به شبکه ی اینترنت متصل می شوند و یا برخی از تلویزیونها از طریق وای فای و یااتصال بی سیم قادرند به اینترنت دسترسی داشته باشند ؛ هم چنین بعضی از تلویزیونهای هوشمند امکان اتصال به اینترنت را بصورت بی سیم ندارند و باید از یک سخت افزار کمکی مانند انواع بلوتوث برای اتصال به اینترنت استفاده کنند.
تلویزیون هوشمند را می توان همانند یک کامپیوتر دانست؛ چرا که قادر است سرویس های متنوعی را در اختیار کاربران بگذارد، علاوه بر تماشای فیلم و ویدیو بر روی صفحه نمایشی بزرگ و با کیفیت می توانید همزمان به چک کردن ایمیل و گشت و گذار در شبکه های اجتماعی و سرچ سایتهای مختلف و اشتراک گذاری انواع ویدیو و…جالب است که بدانید با این تلویزیونها صفحات ورد « Word » و اکسل « Excel » را نیز باز کرده و کار خود را انجام دهید ؛ مکالمه ی ویدیویی از دیگر قابلیتهای مفید این تلویزیونها است ، شما می توانید با اتصال به وب کم و نصب نرم افزارها تماس ویدیویی برقرار کنید.
نرم افزار (App) ها در تلویزیون هوشمند چطور کار می کنند؟
تلویزیونهای هوشمند نیز مانند تلفن های هوشمند، دارای فروشگاه نرم افزاری هستند ، لینک این فروشگاه، در صفحه ی اصلی تلویزیون قرار گرفته است ؛ با ورود به این فروشگاه می توان به انواع برنامه ها و نرم افزارهای مختص تلویزیونهای هوشمند دسترسی داشت ، نرم افزارهای این فروشگاه در دو دسته ی رایگان و غیر رایگان موجود هستند و در اختیار کاربران قرار گرفته اند ، روز به روز به تنوع و گسترش نرم افزارهای تلویزیونها افزوده می شود ، که هم رضایت بیشتر کاربران را به دنبال دارد و هم درآمد بیشتری را برای سازندگان تلویزیونهای هوشمند در پی داشته است . تلویزیونهای هوشمند از سیستم عامل خاصی بهره می برند، اگر تلویزیونی دارا سیستم عامل ANDROID باشد تنها از نرم افزارها و برنامه های این سیستم عامل را می تواند حمایت کند ، و هم چنین سیستم عامل IOS نیز اینگونه است و امکان نصب برنامه های مختص سیستم عاملی بر روی دیگری امکان پذیر نیست ، تلویزیونهای هوشمند نیز مانند سایر وسایل هوشمند قابلیت کنترل با استفاده از تلفن هوشمند را دارند .
اگر تلویزیون شما هوشمند نیست و تمایل دارید که امکانات یک تلویزیون هوشمند را داشته باشید، به راحتی می توان از انواع Settop Box ها و انواع HD Player های موجود در بازار بهره برد که امکانات و برنامه هایی مشابه تلویزیونهای هوشمند را به تلویزیون معمولی شما اضافه می کند ؛ البته از بین انواع Settop Box ها می توان Google TVو Apple TV ها را معرفی کرد و از بین انواع HD Player ها نیز معروفترین آنها Western Digital و Asus و Seagate را می باشد که در بازار ایران نیز به راحتی یافت می شوند و قیمت بالایی هم ندارند. کنترل تلویزیون هوشمند از راه تلفن یا تبلت های هوشمند امکان پذیر است ؛ با نصب نرم افزار تلویزیون هوشمند بر روی تلفن ، تلفن به تلویزیون متصل می شود و از این راه می توان تلویزیون را کنترل کرد ، اما سازندگان برخی از این تلویزیونها به همراه تلویزیون یک ریموت کنترل نیز عرضه می کنند.
نسل جدید تلویزیون هوشمند اسمارت تی وی، Smart TV چیست؟
پس از محبوبیت تلفن های هوشمند و فروش بالای آنها، مفهوم بکار رفته در این تلفن ها وارد تلویزیون ها نیز شد. تلویزیون های هوشمند مانند تلفن های هوشمند امکان اتصال به اینترنت و استفاده از سرویس های آنلاین ویدیویی و شبکه های اجتماعی و غیره را دارند.Smart TVها قادرند با کامپیوتر ارتباط برقرار کرده و اطلاعات را دریافت و یا ارسال کنند.
اصطلاح Smart TV یا تلویزیون هوشمند، اولین بار توسط سامسونگ معرفی شد پس از آن ال جی و فیلیپس نیز آن را توسعه دادند. در حال حاضر اکثر تولید کننده های تلویزیون، Smart TV تولید می کنند ولی برخی، نام های متفاوتی برای تلویزیون های هوشمند خود گذاشته اند. بعنوان مثال سونی تلویزیون های هوشمند خود را Internet TV نام گذاری کرده است. به هر حال منظور ما از تلویزیون هوشمند (Smart TV) تلویزیونی است که قادر است به اینترنت متصل شود و سرویس های اینترنتی را در اختیار کاربر قرار دهد.
تلویزیون هوشمند مانند تلفن هوشمند عمل می کند. این تلویزیون های قادرند سرویس های مختلف اینترنتی را از طریق تلویزیون به کاربر ارائه دهند. یعنی تلویزیون هوشمند معادل یک تلویزیون معمولی با یک کامپیوتر داخلی است که سرویس های متنوعی را به کاربر می دهد.
کاربر می تواند در تلویزیون هوشمند خود نرم افزار نصب کند، ویدیو و تصاویر آنلاین را مشاهده کند، صفحات وب را مرور کند، بازی اجرا کند و از همه مهمتر به کانال های اینترنتی IPTV متصل شود.
تلویزیون های هوشمند نسبت به تلویزیون های معمولی امکانات بسیار وسیع تری دارند با تلویزیون های هوشمند می توانید تصاویر در حال پخش را ضبط کنید، با قابلیت Time Shifting نگران از دست دادن تصاویر زنده نباشید و می توانید از تلویزیون اینترنتی IPTV استفاده کنید.
در واقع تلویزیون های هوشمند نحوه استفاده از تلویزیون را تغییر داده اند و کاربر بسیاری از اموری که در کامپیوتر خود انجام می دهد را می تواند در صفحه نمایش بزرگتر و با کیفیت تر HDTV انجام دهد. تلویزیون های هوشمند به راحتی به شبکه های اجتماعی و سرویس های اشتراک گذاری ویدیو متصل می شوند.
یکی از قابلیت هایی که تقریبا تمام تلویزیون های هوشمند دارند پشتیبانی از استاندارد DLNA است. DLNA به شما این امکان را می دهد تا براحتی ویدیو را از کامپیوتر، تلفن هوشمند و وسایل دیگر به تلویزیون منتقل نموده و پخش کنید.
یعنی اگر قبلا ویدیو، موزیک های مختلف را از اینترنت دانلود کرده اید مطمئن خواهید بود که تلویزیون هوشمند شما آنها را پخش خواهد کرد. برای کسب اطلاعات کامل در مورد DLNA به دایرکتوری بیشتر بدانیم فروشگاه مراجعه نمایید.
تمام تلویزیون های هوشمند دارای پورت شبکه Ethernet هستند و از طریق کابل شبکه قادرند به اینترنت متصل شوند. علاوه بر این برخی از تلویزیون های هوشمند قادرند به شبکه های بی سیم نیز متصل شوند. در واقع اتصال تلویزیون های هوشمند مشابه اتصال نوت بوک به اینترنت است.
برخی از تلویزیون های هوشمند امکان اتصال به شبکه بی سیم را بصورت داخلی ندارند ولی می توان با خرید یک سخت افزار اضافی به شبکه بی سیم متصل شد. به هر حال روش پیشنهادی ما اتصال از طریق پورت Ethernet و کابل شبکه است چون ارتباط شبکه پایدارتر خواهد بود.
تلویزیون های هوشمند مشابه کامپیوترها عمل می کنند و بسیاری از سرویس های یک کامپیوتر را به کاربر ارائه می دهند. با تلویزیون هوشمند می توانید ویدیوها را در وب سایت های به اشتراک گذاری مانند Youtube مشاهده کنید، صفحات وب را باز کنید، ایمیل های خود را چک کنید، به شبکه های اجتماعی متصل شوید و از دیگر سرویس های اینترنتی استفاده کنید.
علاوه بر این موارد، تلویزیون های هوشمند قادرند اسناد Word و یا صفحه های گسترده Excel را ایجاد کرده و یا نمایش دهند.
بازی های ساخته شده برای تلویزیون های هوشمند نیز رو به افزایش هستند. بعنوان مثال پاناسونیک قرارداد های مختلفی را با تولید کننده های مطرح بازی مانند Gameloft عقد کرده است تا بازی های خود را برای تلویزیون های هوشمند این شرکت تولید کنند.
تلویزیون های هوشمند امکان اتصال وب کم و اجرای نرم افزار Skype را دارند. کاربر می تواند با اتصال وب کم به Smart TV امکان مکالمه ویدیوی را مهیا کند. به این ترتیب کل خانواده می توانند در مقابل تلویزیون با دوستان و آشنایان خود در هر کجای دنیا مکالمه ویدیویی داشته باشند.
با تلویزیون های هوشمند می توان به رادیو های اینترنتی دسترسی داشت و یا گزارش و پیش بینی آب و هوا را بصورت زنده مشاهده کرد.
رابط کاربری تمام تلویزیون های هوشمند دارای صفحه اصلی است که در آن صفحه می توان به امکانات مختلف تلویزیون دسترسی داشت.
در صفحه اصلی Smart TVها لینک به فروشگاه نرم افزارها وجود دارد در حال حاضر اکثر نرم افزارهای تلویزیون های هوشمند بصورت مجانی در اختیار کاربر قرار داده می شوند ولی تولید کنندگان تلویزیون هوشمند امیدوارند با محبوبیت این نوع از تلویزیون ها، از فروش نرم افزار نیز درآمد کسب کنند.
متاسفانه، تمام تلویزیون های هوشمند سیستم عامل خاص خود را دارند و در واقع نرم افزارهای هر کدام تنها در خود آن تلویزیون قابل اجراست.
البته خوشبختانه Smart TVها نرم افزار خاصی دارند که برروی ابزارهای اندرویدی و یا iOS نصب می شوند و کنترل تلویزیون از طریق تلفن هوشمند و یا تبلت امکان پذیر می شود.
اگر قبلا تلویزیون HDTV خریداری کرده اید هنوز راهی برای تبدیل آن به Smart TV وجود دارد. در حال حاضر کمپانی های مختلف انواع گوناگونی از Settop Box ها را تولید کرده اند که امکانات مشابه تلویزیون های هوشمند را به تلویزیون معمولی اضافه می کنند.
Google TV و یا Apple TV از معروفترین آنها هستند. Google TV و Apple TV در بازار کشور وجود ندارند اما در بازار کشور HD Player های مختلفی وجود دارند که بسیاری از امکانات Smart TV ها را به کاربر ارائه می دهند معروفترین آنها ساخت Western Digital، Asus و Seagate هستند که همگی در بازار کشور و با قیمت حدود ۱۲۰ تا ۲۰۰ هزار تومان به فروش می رسند.
بهترین راه برای کنترل تلویزیون های هوشمند استفاده از تلفن هوشمند است. تلفن های هوشمند به راحتی و با نصب نرم افزار مربوطه به Smart TV متصل می شوند و آن را کنترل می کنند.
فعالیت تاخرید ؛ مشاوره خرید و راهنمای خرید و فروش ؛ نقد و بررسی محصولاتی که در فروشگاه های اینترنتی ایران موجود هستند . و بررسی مشکلات و آموزش نحوه کارکرد و کارایی مشخصات فنی دستگاه لوازم خانگی و دیجیتال ؛ برایتان بیدرنگ می نویسیم.
پست بعدی
لطفا فقط سوالات مشاوره و خرید بپرسید.
« مشکلات فقط در نظرات پاسخ داده می شوند »
بازیابی پسورد
پسورد شما به ایمیل شما ارسال خواهد شد